Uzzini par veselības riskiem, kādiem tu sevi pakļauj, atkārtoti lietojot uzturā krāna ūdeni!
Vairums cilvēku uzturā lieto vārītu krāna ūdeni. Kad tu vāri ūdeni no krāna, tu izmaini ūdens ķīmisko sastāvu, iekustinot gaistošus savienojumus un izšķīdinot gāzes. Vairumā gadījumu tā ir laba lieta. Bet, ja tu vāri krāna ūdeni atkārtoti, tu riskē ar to, ka tavā ūdenī negribētas ķimikālijas uzkrāsies koncentrētākā sastāvā nekā pirms tam – tādas ķimikālijas kā nitrāti, arsēns un fluorīds.
Rezultātā ir iespējams arī saslimt ar smagu slimību…
Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk:
Tevi noteikti interesēs
- “Katrs var audzēt pats!”: dārza influenceris Dāvids “aizsvilies”, jo daži atļāvušies kritizēt viņa tomātus (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Drīzumā plānots paaugstināt noteiktus iedzīvotāju pabalstus – jau zināms, par cik tie varētu pieaugtby Sandra Vīgante
- Ceļu inspektors paskaidroja, kā autovadītājam jābrauc, lai viņu neapturētu un viņš nepiesaistītu likumsargu uzmanībuby Sandra Vīgante