Uzzini par veselības riskiem, kādiem tu sevi pakļauj, atkārtoti lietojot uzturā krāna ūdeni!
Vairums cilvēku uzturā lieto vārītu krāna ūdeni. Kad tu vāri ūdeni no krāna, tu izmaini ūdens ķīmisko sastāvu, iekustinot gaistošus savienojumus un izšķīdinot gāzes. Vairumā gadījumu tā ir laba lieta. Bet, ja tu vāri krāna ūdeni atkārtoti, tu riskē ar to, ka tavā ūdenī negribētas ķimikālijas uzkrāsies koncentrētākā sastāvā nekā pirms tam – tādas ķimikālijas kā nitrāti, arsēns un fluorīds.
Rezultātā ir iespējams arī saslimt ar smagu slimību…
Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk:
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķi brīdina ļaudis: esiet gatavi laikapstākļu un temperatūras izmaiņām, kuras sāksies no 23.oktobra
- Sievas tēvs mani teiksim tā – nemīlēja, bet viss mainījās vienas situācijas ietekmē; tagad izstāstu jums visu patiesību
- Vīrietis bez atlīdzības atjaunoja vecās kundzes pussabrukošu māju; galarezultāts ir izcils, bet viņas reakcija – neatkārtojama
- Galda piederumu atvilktnē glabāju krīta gabaliņu: stāstu, kādam nolūkam
- Es sapratu, kāpēc esmu viens 70 gadu vecumā – mani bērni ar mani nav runājuši 10 gadus, un mani mazbērni mani pat nepazīst
- Kurām sievietēm pēc horoskopa zīmes nevajadzētu nēsāt zeltu, jo tas var radīt problēmas