Uzzini par veselības riskiem, kādiem tu sevi pakļauj, atkārtoti lietojot uzturā krāna ūdeni!
Vairums cilvēku uzturā lieto vārītu krāna ūdeni. Kad tu vāri ūdeni no krāna, tu izmaini ūdens ķīmisko sastāvu, iekustinot gaistošus savienojumus un izšķīdinot gāzes. Vairumā gadījumu tā ir laba lieta. Bet, ja tu vāri krāna ūdeni atkārtoti, tu riskē ar to, ka tavā ūdenī negribētas ķimikālijas uzkrāsies koncentrētākā sastāvā nekā pirms tam – tādas ķimikālijas kā nitrāti, arsēns un fluorīds.
Rezultātā ir iespējams arī saslimt ar smagu slimību…
Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk:
Tevi noteikti interesēs
- Kompānija Tele2 paziņo būtiskus jaunumus par izmaksām klientiem, kuri stāsies spēkā no 1.marta
- “Esmu tirgojusi augļus tirgū jau 14 gadus”: pietiek ar vienu pieskārienu, lai izvēlētos saldākos mandarīnus un izvairītos no skābajiem
- Iepazinos ar 11 gadus jaunāku vīrieti no Jelgavas, bet drīz vien sapratu, ka viņa nodomi izrādījās pavisam citādi – stāstu, kā rīkojos
- Pieņēmām pie sevis noklīdušu kucēnu, bet par vēlu sapratām, ka tas it nemaz nav suns
- Tamāra Globa sola, ka 3 horoskopa zīmem dzīve sākot ar 27. decembri krietni uzlabosies
- “Beidz šo savu uzņēmējdarbību” – mans vīrs Artis mainījās, kad uzzināja par manām aktivitātēm








